Кошик
280 відгуків
+380 (67) 392-79-63
+380 (63) 511-34-81
Чугунний посуд, казани, мангали, сітки
Кошик

Гаряче копчення курки

Копчення курки: курку замаринувати в майонезі за 6— 8 годин до копчення. Через 6— 8 годин наповнити курку кислими яблуками і зашити. У підготовлену коптильню (коптильню вимити, ґрати коптильні змастити соняшниковою олією) покласти на дно коптильні (під піддон) невелика к— сть гілочок або тирси плодових дерев або вільхи. На решітку коптильні розмістити приготовану курку, коптильню закрити і помістити на осередок вогню (палаючий вугілля або газова плита). Якщо Ви використовуєте плиту: на 5 хвилин включаєте на повну потужність, якщо Ви використовуєте мангал або багаття чекаєте появи диму виходить з коптильні. Дим буде виходити тонкою цівкою, це говорить про те що гілочки почали тліти. На плиті через 5 хвилин убавляете потужність до 60%. Через 1,2— 1,5 години курка готова. На мангалі Ви можете відкривати коптильню і перевіряти готовність візуально. Приємного апетиту!

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner