Кошик
280 відгуків
+380 (67) 392-79-63
+380 (63) 511-34-81
Чугунний посуд, казани, мангали, сітки
Кошик

Гаряче копчення стегенець в домашніх умовах

Копчення стегенець: стегенця можна замаринувати в майонезі або просто присолити і присипати спеціями. У підготовлену коптильню (коптильню вимити, решітки коптильні змастити соняшниковою олією) покласти на дно коптильні (під піддон) невелика к— сть гілочок або тирси плодових дерев або вільхи. На решітки коптильні розмістити приготовані стегенця, коптильню закрити і помістити на осередок вогню (палаючий вугілля або газова плита). Якщо Ви використовуєте плиту: на 5 хвилин включаєте на повну потужність, якщо Ви використовуєте мангал або багаття чекаєте появи диму виходить з коптильні. Дим буде виходити тонкою цівкою, це говорить про те що гілочки почали тліти. На плиті через 5 хвилин убавляете потужність до 70%. Через 40 хвилин стегенця готові. На мангалі Ви можете відкривати коптильню і перевіряти готовність візуально. Приємного апетиту!

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner