Кошик
272 відгуків
Чугунний посуд, казани, мангали, сітки
+380 (67) 392-79-63
+380 (63) 511-34-81

Коптильня для гарячого копчення 1-ярусна 340х280х170 мм

  • В наявності

1 200 

+380 (67) 392-79-63
  • +380 (63) 511-34-81
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Коптильня для гарячого копчення 1-ярусна 340х280х170 мм
Коптильня для гарячого копчення 1-ярусна 340х280х170 ммВ наявності
1 200 
+380 (67) 392-79-63
  • +380 (63) 511-34-81
Купити

Опис

Коптильня з неіржавкої сталі. Розмір — 340х280х170 мм.

До комплектації коптильні входить: корпус — 1 шт., кришка — 1 шт., піддон для стікання жиру — 1 шт., решітка для розміщення продуктів — 1 шт. Копчення риби морської: рибу присолити, додати спеції з лимоном, дати можливість розморозитися природним способом (5-6 годин). Через 5 години в підготовлену коптильню (коптильню вимити, решітки коптильні змастити соняшниковою олією) покласти на дно коптильні (піддон) невелике к-віточки або тирси плодових дерев або вільхи. На решітки коптильні розмістити приготовану рибу, коптильню закрити та помістити на вогнище вогню (горяче вугілля або газова плита). Якщо Ви використовуєте плиту: на 5 хвилин вмикаєте на повну потужність, якщо Ви використовуєте мангал або багаття чекаєте на появу диму, що виходить із коптильні. Дим виходитиме тонким струменем, це говорить про те, що гілочки почали тліти. На плиті через 5 хвилин зменшуєте потужність до 70%. За 30 хвилин риба готова. На мангалі Ви можете відкривати коптильню та перевірити готовність візуально. Смачного!

Характеристики

Основні
Тип копченняГаряче

Інформація для замовлення

  • Ціна: 1 200 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner