Коптильня з неіржавкої сталі. Розмір — 340х280х170 мм. До комплектації коптильні входить: корпус — 1 шт., кришка — 1 шт., піддон для стікання жиру — 1 шт., решітка для розміщення продуктів — 1 шт. Копчення риби морської: рибу присолити, додати спеції з лимоном, дати можливість розморозитися природним способом (5-6 годин). Через 5 години в підготовлену коптильню (коптильню вимити, решітки коптильні змастити соняшниковою олією) покласти на дно коптильні (піддон) невелику до - у гілочок або тирси плодових дерев або вільхи. На решітки коптильні розмістити приготовану рибу, коптильню закрити та помістити на вогнище вогню (горяче вугілля або газова плита). Якщо Ви використовуєте плиту: на 5 хвилин вмикаєте на повну потужність, якщо Ви використовуєте мангал або багаття чекаєте на появу диму, що виходить із коптильні. Дим виходитиме тонким струменем, це говорить про те, що гілочки почали тліти. На плиті через 5 хвилин зменшуєте потужність до 70%. За 30 хвилин риба готова. На мангалі Ви можете відкривати коптильню та перевірити готовність візуально. Смачного!
Основні | |
---|---|
Тип коптильні | Деревна |
Тип копчення | Гаряче |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Габаритні розміри | |
Довжина коптильні | 34 мм |
Ширина коптильні | 28 мм |
Висота коптильні | 17 мм |
- Ціна: 1 200 ₴