Сковорода гриль чавунна квадратна 260х260х45 мм. Сковорода гриль у Києві. Перед першим використанням сполосніть чавунний виріб гарячою водою та прожаріть його не менш ніж 30 хвилин, після прокачування акуратно змащуйте соняшниковою олією. Для того, щоб змастити посуд олією, візьміть вилку та шматочок бавовняної тканини, щільно намотайте тканину на вилку, просочуйте тканину олією (необробна), і швидко змастіть розгартований виріб починаючи з верхньої крайки. Мити чавунні вироби треба без мийних засобів. Легше всього відмивається гарячий чавунний посуд. Після того як Ви вимили посуд, його обов'язково треба просушити (поставити на плиту на кілька хвилин до повного випаровування рідини) і змастити внутрішню поверхню тонким шаром рослинної олії.
Основні | |
---|---|
Тип посуду | Сковорода-гриль |
Матеріал | Чавун |
Форма | Квадратна |
Верхній діаметр посуду | 26 (см) |
Індикатор нагріву | Ні |
Підходить для індукційних плит | Так |
Країна виробник | Україна |
- Ціна: 1 091 ₴