Казан для приготування плову, шурпи та інших страв. Казан у діаметрі 400 мм. Глибина казана 160 мм. Вага казана з кришкою 10 кг. Економність. Надзвичайно тепла тепломісткість чавуну дасть Вам змогу заощаджувати електричну енергію та ін. джерела нагрівання, оскільки для приготування їжі в чавунному посуді сильний нагрів не потрібно, продукти готуються на слабкому вогні. А деякі страви, як-от плов, овочеве рагу та всілякі каші, взагалі не доводять до готовності на вогні, а залишають тушкуватися в чавунному казані або сковороді під кришкою. Усі частини чавунного посуду (дно, стінки, кришка) однаково довго зберігають тепло, тому, накриваючи на стіл, Ви можете бути впевнені, що їжа ще довго залишиться гарячою.
Основні | |
---|---|
Тип посуду | Сковорода Вок (Wok) |
Матеріал | Чавун |
Верхній діаметр посуду | 40 (см) |
Кришка | чавун |
Виробник | Сітон |
Країна виробник | Україна |
Користувальницькі характеристики | |
Об`єм | 12 л |
Діаметр | 400 мм |
Товщина стінок казана | 3.5 мм |
Вага | 10 кг |
Внутрішнє покриття | без покриття |
Призначення | Для плити і відкритого вогню |
Матеріал кришки | Чавун |
- Ціна: 3 105 ₴