Сковорода гриль чавунна в діаметрі 260 мм. Сковорода гриль із пресом. Вага преса 2,7 кг. Прес у діаметрі 21,8 см. Ручка на кришці чавунна. Ручка на сковороді дерев'яна.
Перед першим використанням сполосніть чавунний виріб гарячою водою та прожаріть його не менш ніж 30 хвилин, після прокачування акуратно змащуйте соняшниковою олією. Для того, щоб змастити посуд олією, візьміть вилку та шматочок бавовняної тканини, щільно намотайте тканину на вилку, просочіть тканину олією (не рясно), і швидко змастіть розгартований виріб починаючи з верхньої крайки.
Мити чавунні вироби треба без мийних засобів. Легше всього відмивається гарячий чавунний посуд. Після того як Ви вимили посуд, його обов'язково треба просушити (поставити на плиту на кілька хвилин до повного випаровування рідини) і змастити внутрішню поверхню тонким шаром олії.
Основні | |
---|---|
Тип посуду | Сковорода-гриль |
Матеріал | Чавун |
Форма | Кругла |
Верхній діаметр посуду | 26 (см) |
Кришка | чавун |
Кількість ручок | 1 |
Матеріал ручок | Дерево |
Підходить для індукційних плит | Так |
Виробник | Сітон |
Країна виробник | Україна |
- Ціна: 1 590 ₴