Кошик
280 відгуків
+380 (67) 392-79-63
+380 (63) 511-34-81
Чугунний посуд, казани, мангали, сітки
Кошик

Гаряче копчення жирного м'яса в домашніх умовах

Копчення м'яса в домашніх умовах: (жирне м'ясо, сало) присолити, додати спеції за смаком, у підготовлену коптильню (коптильню вимити, решітки коптильні змастити соняшниковою олією) покласти на дно коптильні (під піддон) невелика к— сть гілочок або тирси плодових дерев або вільхи. На решітки коптильні розмістити приготоване м'ясо або сало, коптильню закрити і помістити на осередок вогню (палаючий вугілля або газова плита). Якщо Ви використовуєте плиту: на 5 хвилин включаєте на повну потужність, якщо Ви використовуєте мангал або багаття чекаєте появи диму виходить з коптильні. Дим буде виходити тонкою цівкою, це говорить про те що гілочки почали тліти. На плиті через 5 хвилин убавляете потужність до 70%. Через 40-50 хвилин м'ясо готове. На копчення сала у Вас піде 30 хвилин. На мангалі Ви можете відкривати коптильню і перевіряти готовність візуально. Приємного апетиту!

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner